Gå til innhald
22/07/2010 / kjersti70

Diabetesfri

Ti dagar har vi hatt nå, utan ungane. Mine svigerforeldre kom nemmelig og henta ungane, tok dei med seg og forlot landet. Det er 6 år sidan vi var utan ungar. Aldri har vi hatt barnevakt, og i alle fall ikkje etter at den eine fekk diabetes. Det var derfor fantastisk å få desse dagane aleine, berre oss to vaksne i familien. Vi har fått sett slike ting som bildet under – vi fekk lagt inn ein rask liten tur til nordlegare trakter.

Ungane har hatt det flott saman med sine besteforeldre. Første skift at utstyret for pumpa tok vi over Skype. Kamera og internett er ein flott ting! Svigermor holdt tunga rett i munnen, og vi fekk vist korleis det heile skulle foregå (hadde øvd litt på førehand da). Jentungen hjalp til ho også, og ny brønn vart satt utan problem. Hurra for moderne teknologi! 🙂

Så nå er vi voksne godt utsovne, har gått på kino, ete ute, vore på lang fisketur, vore på miniferie, har gått på salg og fornya voksen-garderobane, har rydda i skap og hyller, gjort reint leiligheten, laga kruttsterk mat, og generelt berre hatt det bra. Ikkje har vi savna ungane så veldig heller – mulig det er galt å seie? 🙂 I morgon møter vi dei igjen, og det gler vi oss sjølvsagt til. Det er nå tid for to veker ferie SAMAN med ungane. Det trur eg blir veldig kjekt!

3 kommentarar

Kommenter innlegget
 1. Diamamma / Jul 22 2010 22:04

  Så godt å høre at alle har hatt det bra! Neste gang dere setter kurs for nordlige trakter håper jeg å hanke dere inn!

  Fortsatt riktig god sommer til dere alle!

 2. Alt godt / Jul 25 2010 19:49

  Det er dokke vel unnt! 🙂

 3. Astrid / Jul 29 2010 10:27

  Takk for varm og lærerik blogg! Yngstemann hos oss, Rasmus på 10 år fikk diabetes 1 i vinter, og jeg begynner såvidt å komme meg etter sjokket og sorgen.. Han er en lykkelig, aktiv og ivrig gutt som er kjempeflink både med målinger, mat og ikke minst åpenhet omkring sykdommen. Men dette er et evighetsprosjekt, og jeg unner dere virkelig noen dager fri! Gleder meg til å fortsette å følge bloggen din.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: