Skip to content
02/02/2009 / kjersti70

Søndag Søndag!

Opp halv åtte. Tusle ut i stova, klø seg på ryggen og sette på TV’en. To dynevarme ungar kryp opp i sofaen for å sjå barnetv. Mamma lagar frokost som blir servert framfor TV’en. Jepp; slikt er lov i helga.

frokost

Glutenfritt knekkebrød med ost og cherrytomater. Vaniljeyogurt med bananbitar. Røykt kalkunskinke, eplebåtar og usalta pistasjnøtter. Appelsinjuice. Mmmmm… ein stk. fornøgd 5-åring, og mor tuslar tilbake i senga for å dorme vidare (står opp etter 20 minutt og gir insulin; må ha ein litt god dose når der både er epler, yogurt og juice involvert).

Etter at foreldra har lata seg ferdig kjem vi oss ut i det nydelige vinterveret. Turen går til Fløyen, og aktivitetsløypa der. Fine blodsukkermål heile den tida vi er der. Vi sper på med varm kakao og eplebitar. Joda, kakao med skikkelig sukker i. Jenta er så aktiv at det er ingen problem. Vi har marshmellows med i tilfelle ho treng ein saftigare dose sukker.

Dagen blir avslutta på restaurant ved foten av Fløyen. Snuppa får livretten sin når det gjeld fisk; sushi. Wasabien får riktig nok ligge urørt 😉

img_2036

Advertisements

One Comment

Kommenter innlegget
 1. Elin / Feb 3 2009 10:21

  Hei!
  Så flott med en blogg som omhandler dobbeldiagnosen!
  Jeg har selv cøliaki og diabetes 1 (pluss masse annet men for å dekke alt må jeg vel bli nødt til å lage min egen blogg:-)) og det jeg har savnet mest er jo nettopp informasjon og innspill om dette å leve med dobbeldiagnosen.
  Du er herved lagret på favoritter!
  Klem fra Elin

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: